Weekend i Paris

Blev lite besviken på Paris som mysig och romantisk stad första dagen. Otroligt mycket bilar och avgaser! Var tog de vita och rödrutiga dukarna vägen och inte en basker i sikte?! Andra dagen blev mycket bättre. Shopping, sightseeing, god mat och tunnelbanor. Vi avslutade vår andra dag i Paris genom att sitta utanför hotellet som låg i La Defance, en liten bit utanför stadens hjärta. Där hade vi utkik över Champs Ellysee, Triumfbågen och även Eiffeltornet. Klockan slog tio på kvällen och Eiffeltornets tusentals lampor började blinka. Så fint och mysigt!
Vi har haft tur med vädret!! 28 grader varmt och gassande sol...OCH LUFTKONDITIONERING på rummet...YES! Snacka om flyt.
Detta var min första resa med pumpen. Har varit lite smått orolig för att den helt plötsligt skulle strula eller att det skulle bli bökigt i säkerhetskontrollen. Det har faktiskt gått hur bra som helst. I kontrollen på flygplatsen verkade de förstå vad det handlade om så de gjorde ingen större affär alls om pumpen. Både i Danmark och i Frankrike! Så nu åker jag gärna på nästa semester...när nu det blir?!
2 timmar på flyget sen är man hemma i verkligheten igen. Hämta barnen, fixa middag, byta blöja och natta barn. Så härligt att få lite perspektiv på det vardagliga livet. Som jag har saknat våra barn...




Nyinförskaffade brillor!



En av de fina lyktstolparna i Paris med Eiffeltornet i bakgrunden.



En av MÅNGA affärer som vi besökte...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0